RENOVERING

Stor eller lille renovering ? Vi er klar !

Renoverings projekter.

En renovering kan være mange ting, lige fra en total renovering af hus eller sommerhus, til de lidt mindre renoveringer som nyt køkken, udskiftning af vinduer og døre, gulvlægning og meget mere. Med vores 20 års erfaring leverer vi en professionel renovering af dit hus eller sommerhus.

Ved en renovering er der flere spørgsmål der skal besvares. Skal man tage den store ombygning hvor man også energi optimerer og kan det betale sig. Skal man tage den mindre renovering hvor man optimerer huset ved at rykke rundt på vægge, samt forny køkken og evt. Bad.

Da mange ældre parcelhuse mangler dagslys kan det være en ide at tænke lysindfald ind i en renovering. Det kan være via ovenlysvinduer eller udskiftning af et vindue til en terrassedør. Måske skal den gamle overdækkede terrasse rives ned og en helt ny bygges.

Vi laver også gerne dit køkken hvad enten du tænker renovering af nuværende køkken eller et helt nyt, uanset dit valg er vi sikre på at vi leverer et resultat du bliver rigtig glad for.

Der er rigtigt mange muligheder og det er derfor vigtigt at arbejdet bliver udført professionelt, især hvis der skal laves om på rum fordelingen der indebærer nedrivning af bærende vægge. Vi hjælper gerne med at finde den optimale løsning til dine visioner.

Vi kommer meget gerne med et uforpligtende tilbud, du kan kontakte os via kontakt formularen her på siden eller ringe til os på tlf. 20 92 12 14.

Udskiftning af døre og vinduer.

Renovering af gammelt køkken

Installering af nyt køkken

Renovering af tag

Opsætning af nyt loft

Skriv til os.

Har du et spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud ? 

Ring til os.

+45 20 92 12 14


Adresse

Fjordvangen 31, 4700 Næstved

Åbningstider

M-F: 8 - 19 L, 9 - 17

Telefon

+45 20 92 12 14