TILBYGNING

Vi står klar til at føre dine ideer ud i livet.

TILBYGNINGER

Vi har specialiseret os i tilbygninger af enhver art.

Tilbygning er ekstra plads til familien

Ofte er det billigere at vælge en tilbygning fremfor at købe et nyt hus. Er i glade for huset og beliggenheden, så kan en flot tilbygning være med til at give den plads i mangler og samtidig er en tilbygning ofte den forbedring af ejendommen der øger ejendommens værdi mest.

Hos PN Boligrenovering har vi specialiseret os i tilbygninger til alle slags huse. Vi sikrer fra start, at jeres ønsker og ideer bliver ført ud i livet til den aftalte tid og at hele processen styres stramt og effektivt inden for de økonomiske rammer.

Der er flere muligheder når i vælger en tilbygning.

Skal tilbygningen være i samme stil og materialer som det gamle hus. Tilbygningen kan være helt andre materialer og form end det oprindelige hus for at give et arkitektonisk modspil.

Det er store valg der skal træffes derfor står vi til rådighed med vores ekspertise så du vælger rigtigt, det er nemlig vigtigt at tilbygningen bliver harmonisk med huset da dette vil øge husets værdi mest muligt.

Bedre lys og energi besparelse.

En tilbygning giver også mulighed for bedre lysindfald, energibesparelse samt rum udnyttelse. Alt sammen store beslutninger vi hjælper med.

Da PN Boligrenovering er hovedentreprise leverandør skal du ikke tænke på kontakt til andre håndværkere, vi står for det hele fra start til slut. Det betyder også at vi kan tilpasse tilbygningen så vi er til mindst mulig gene.

PN Boligrenovering er medlem af Byg og Garanti. Derudover laver vi 1 og 5 års service tjek, for at tjekke alt er som det skal være.

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller besøg, hvor vi sammen kan komme frem til den bedste løsning for jeres byggeri.

.

Skriv til os.

Har du et spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud ? 

Ring til os.

+45 20 92 12 14


Adresse

Fjordvangen 31, 4700 Næstved

Åbningstider

M-F: 8 - 19 L, 9 - 17

Telefon

+45 20 92 12 14